Ieder jaar zijn er wel activiteiten waar het Beeldend Centrum aan mee doet of aan verbonden is.


Kunstroute 2017Op zaterdag 20 en zondag 21 Mei was er weer een Zundertse Kunstroute. Inwoners van Zundert laten in dit weekend van 10.00 tot 18.00 uur, vanuit eigen atelier of op locatie hun creaties zien aan het publiek.

Het thema dit jaar was 'groei' en daar is goed gehoor aan gegeven want er waren veel werken te zien in het Cultuur Centrum.

Meer weten of deelnemen? Stuur een mailtje naar: kunstroutezundert@hotmail.nl

Ga hier naar de facebookpagina van de kunstroute voor de laatste nieuwtjes.
Op zaterdag 23 April was kunstenaar Jim Harris te gast voor een buitenschildercursus. De omgeving van Hoeve Klein Zundert in Klein Zundert was de locatie voor leuk en inspirerend werk.


• 2015 was het Van Gogh jaar! In mei was er het schilderfestival met een week lang inspirerend veel activiteiten en workshops. Mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard cultuurfonds.

• 13 en 14 juni 2015 was het aardbeienfeest in zundert. De portretteken-groep heeft zich ingezet om voor het CultuurCentrum 10 Vincents te schilderen.


• Made in Zundert is het evenement waarbij de locale ondernemers zich van hun beste kant laten zien. Ook het Beeldend Centrum Zundert staat hier met een infostand en geeft voor de kleinsten onder ons de gelegenheid om kunstkaarten te maken.• Op zondag 20 december 2015 tijdens het Winter Wonderland Zundert is in de voormalige poolse supermarkt getekend en geknutseld.


Bijna alles wat u doet is onbelangrijk, maar het is erg belangrijk dat u het doet.


Mahatma Gandhi

Vast in een creatief proces? Wij lossen het op! beeldendcentrum@gmail.com